پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: از دیدگاه نوجوانان ما در دنیایی خیلی بزرگ، همراه با حوادث گوناگون به سبک های مختلف و نگران کننده و گاهی امیدوارانه زندگی می کنیم، دنیایی که نسل امروز در آن زندگی می کند حتی ترسناک تر از دنیای قبل است.

کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: از دیدگاه نوجوانان ما در دنیایی خیلی بزرگ، همراه با حوادث گوناگون به سبک های مختلف و نگران کننده و گاهی امیدوارانه زندگی می کنیم، دنیایی که نسل امروز در آن زندگی می کند حتی ترسناک تر از دنیای قبل است.


 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، مهندس سید علمدار خرم روز افزود: با پیشرفت های علمی و تکنولوژی در جوامع امروزی، جوان کنونی به طریق های متفاوتی بمباران اطلاعاتی می شود و همیشه و همه جا خبرهای بدی که در نقاط مختلف جهان رخ می دهد را می شنود و می بیند‌.


وی ادامه داد: اگر نوجوانان بیش از حد در معرض شنیدن اخبار بد و ناگوار جامعه قرار گیرند، انسان های بی رحم و بی عاطفه ای می شوند و احساس می کنند با والدینشان رابطه صمیمی ندارند و نمی توانند از آنها حرف شنوی داشته باشند و تصور نادرستی از جامعه در ذهنشان شکل می گیرد.


وی اظهار داشت: نوجوانان امروزی زندگی را آن گونه که واقعاً هست نمی بینند و همیشه می ترسند در حالی که نسل گذشته ما مجبور نبودند هر روزه شاهد وقایع تلخ و ناگوار در حد وسیع در جوامع مختلف باشند.


کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اظهار داشت:: حتی بزرگترها نیز با این مسئله مشکل داشتند و توانایی آن را نداشتند که اخبار درد و مشکلات را همیشه بشنوند و از این ها هم که بگذریم بزرگترها می توانند مسائل را درک و آنها را برای خودشان تعطیل کنند.


خرم روز اضافه کرد: اما گروه سنی نوجوان توانایی این کار را ندارند، اگر والدین بتوانند مراقب فرزندانشان باشند که مبادا آنها در معرض بمباران اطلاعاتی قرار گیرند، آنگاه بچه ها بیشتر احساس آرامش و اعتماد به نفس خواهند داشت.


وی ابراز داشت: بچه ها در سال های اولیه زندگی شان توانایی درک منطقی از وقایع ما را ندارند و فقط همه چیز را از طریق احساساتشان درک می کنند و ما والدین باید متوجه آنها باشیم.


کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت استان با اشاره به نوجوانانی که مورد بی مهری والدینشان قرار گرفته اند، عنوان کرد: این نوجوانان فکر می کنند که پدر و مادرشان آنها را دوست ندارد.


وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر والدین به این مسائل توجه کافی داشته باشند می توانند بفهمند که چرا نوجوانان اینقدر از نظر احساسی قوی هستند و عکس العمل های شدید احساسی از خود نشان می دهند.5